Monday, December 31, 2012

You ♥

Holla you alls, harini 31.12.2012, jyeahh today kita semua sibuk nak sambut tahun baru kan, semua happy-2  tapi aku tak, harini aku  sepatutnya happy sebab esoknya anniversary aku dengan dia yang ke enam bulan tapi sayangnya kita orang terpaksa break, aku tak nak tapi dia macam nak je hm maybe dia dah jemu or serik or bosan dengan aku, \ aku tk putuskan lagi aku nak break dengan dia now aku redho jela sebab aku tengok dia bersungguh sungguh betul nak lupakan aku, aku tengok dia tukar gambar whatsapp, buang relationship dekat facebook, buang nama aku dekat bio twitter dia haish why jadi macam ni, aku ingat kita boleh handle walau apa pun masalah yang kita hadapi but now kita dah tak kuat macam dulu dah, masing-2 asyik buat perangai je, dalam hal ni aku tak salahkan dia seratus peratus aku mengaku aku pun bersalah, aku selalu paksa dia whatsapp dengan aku cepat2 aku selalu risaukan dia sangat aku terlalu menjaga dia and maybe aku dah buat dia rimas dengan aku, aku bukan apa aku just takut aku kehilangan dia je thats why aku jaga dia betul-2. But now aku dah pun kehilangan dia, and aku tak tahu macam mana nak get back balik dengan dia sebab aku tengok dia macam malas layan aku je, maybe dia sibuk dengan kawan nak pegi sambut new year k takpa aku faham, aku hope nty dia dah balik dia boleh la bincang dengan aku sama ada kita nak get back balik or dia nak lupakan aku dalam hidup dia. walaupun aku selalu je gaduh dengan dia bertengkar merajuk apa semua aku tak pernah rasa jemu terhadap dia, biasalah cinta kan mesti la ada salah faham sometimes. Masa aku tulis blog ni mengalir air mata aku korang tahu, bukan apa aku rindukan dia dan berharap dia jadi milik aku balikkkk please weh aku nak zureen hanis aku balik aku taknak perempuan lain ! Bagi aku tahun baru pada tahun ni memang memeritkan aku banyak kenangan pahit yang aku alami errr and now aku kehilangan dia errr aku tak boleh terima, aku perlukan dia dalam hidup aku :'( Dear awak, saya harap awak tak cari pengganti saya, saya harap kita boleh get back balik, Awak saya masih sayangkan awak!!!! Please be mine back i really need you T,T. Jam sekarang dah pukul 11.15 new year pun nak dekat dah, bagi korang yang baca post aku ni selamat menyambut tahun baru, korang jaga pasangan korang elok-2 okey jangan jadi macam aku tak reti nak jaga pasangan. Bye :')

1 comment:

  1. afiq , lgu ap tdy yg kaw buad kt cni , cm best je , slaen lgu thousand years nie . ?

    ReplyDelete

Follow my twitter @OfficialAfiqs, instagram/wechat ShahrulAfiq Tq :)