Thursday, November 1, 2012

The story about me and her

Hi you alls, lama dah tak update blog ni, hihi act aku bukan reti sangat nak mereka reka ayat nak post dekat blog thats why aku tak aktif dalam blogger :) Today 1.11.2012 aku nak story tentang aku dengan dia, okeyy kita orang dah genap 4 bulan and aku harap relay aku dengan dia kekal sampai bila-2 and aku harap dia tak jemu dengan aku sebab sometimes aku rasa aku ni membosankan je buat dia :( Aku tak tahu la macam mana aku nty if ak kehilangan dia haish aku hope aku dengan dia berkekalan la, aku kalau boleh nak dia jadi yang terakhir buat aku evens ak tahu aku tak perfect sgt buat dia tapi ak janji aku akan happy kan dia, aku akan cuba tak buat dia sakit hati and aku akan jadi yang terbaik buat dia insyaallah aku akan jaga dia elok-2 :') Nak tahu serba sedikit pasal dia ni tak  ?  okeyy aku nak story dia ni pelik sikit, aku tak pernah jumpa perempuan macam dia ni hihi aku rasa dia special sangat-2 buat aku, dia ni walaupun cepat marah apa bagai aku tetap sabar dengan dia sebab aku tahu hati dia ni lembut kejap-2 lagi dia okeyy balik la tu hee tapi kalau dia dapat merajuk sumpah SUSAH gila nak pujuk dia ni haish manja betul kan gf aku ni :) aku bersyukur sangat dapat dia, evens aku jauh dgn dia tp ak sbr sbb ak rasa lps je habis SPM insyaallah aku akan stay kl and maybe aku akan dapat kerap jumpa dia hihi doakan aku dengan dia kekal tau korang semua, AWAK kalau awak baca post saya ni, saya mintak maaf sgt-2 sebab saya post pasal diri awakkk hihi jangan marah ye sayang, me love you so much ZureenHanis :* HAPPY ANNIVERSARY sayang, please don't stop love me okeyy, hihi okey ak nak post gambar dia ni then tamat la cerita aku pada hari ini. Bye <3  

No comments:

Post a Comment

Follow my twitter @OfficialAfiqs, instagram/wechat ShahrulAfiq Tq :)