Friday, November 30, 2012

Happy anniversary sayang :)

MYHEARTBEATS


Ehem ehem, hello peeps, harini 1.12.2012 genap 5 month anniversary aku dengan dia! Kejap betul masa berlalu kan, selama 5 bulan ni jugak banyak dugaan yang aku  dengan dia tempuh, alhamdulillah kita orang boleh menghadapi nya dengan sabar and baik, Korang nak tahu tak, ni la paling lama aku pernah couple sebelum ni dengan ex ex aku under 4 month je then takda apa-2 dah, aku break bukan saja-2 k tapi ada sebab-2 nya la, tapi yang kali ni sampai 5 bulan, alhamdullilah aku rasa aku dah jumpa perempuan yang aku nak selama ni, yang boleh happykan aku, bahagiakan aku, selalu ada dengan aku evens susah or senang, dia jugak memahami aku and paling penting sekali dia ni lain dari perempuan lain, dia sangat special bagi aku, tapi aku tak tahu nak terangkan kat korang macam mana. Yang paling penting aku nak dia tahu yang aku serius dalam hubungan ni dan apa yang aku cakap nak kekal apa semua tu aku betul-2 maksudkan, insyaallah sayang bie akan cuba kekalkan hubungan kita ni okey but bukan bie sorang je kita dua okey, jangan cepat give up, hadapi semua dengan sabar insyaallah kita boleh :') Hm tak tahu dah nak cakap apa, aku happy sangat-2 harini, aku rasa bersyukur dapat kenal dia and memiliki dia :') Last sekali aku harap dia takkan berhenti cintakan aku and jangan pernah berubah okeyy, sebelum tu nak tunjuk 1 gambar ni, hope relay aku dapat  jadi macam yang dalam gambar ni, but gambar ni aku dah tunjuk kat dia dah tapi takpe la aku tunjuk lagi sekali


Okeyy hope sangat dapat macam ni, insyaallah kita boleh buat sayang :') Okey la nak tidur dah, goodnight you alls, thanks because read this post, sorry if i make you all annoying . Lastly i want to remind U again, I always loveyou whatever happen and nobody can replace you in my heart sayang, ONLY YOU ZUREEN HANIS! Bye :'>

No comments:

Post a Comment

Follow my twitter @OfficialAfiqs, instagram/wechat ShahrulAfiq Tq :)