Sunday, April 29, 2012

Hello stalker :)

Assalamualaikumm. hmm lama betul tk update blog ni, sebelum ni aku terlupa password blog ni and alhamdulillah harini ak teringat balik pass blog ak ni. hikhik k harini ak nak cerita tentang seorang kakak angkat aku ni. k dia comel cantik baik em em mcm-2 lagi la, korg tahu tk dia ni kakak angkat paling best yg penah aku dapat k serius ak sayang dia sgt-2.. apit harap kakak syaza takkan lupakan afiq k.



SYAZA NORALIAH  <3

1 comment:

  1. aduhai , k serius terharu sesgt . k sayang adek jugak , akk takkan lupekan adek apit akk ni . lebiu <3

    ReplyDelete

Follow my twitter @OfficialAfiqs, instagram/wechat ShahrulAfiq Tq :)