Wednesday, March 14, 2012

Hmm stress

Hi assalamualaikum, em em lame dah tk post story kan kan, em harini ak mula single lagi,  kenapee la bnyk kali ak putus, apesall la semua yg ak kenal semua nya tk serasi errr tension2, aku rasaaaa mcm ak dah tk da peluang nak bercinta jewww emm. Sabarrr jela, ak rasa ak kena terus single sebab tahun ni ak spm, nty terganggu plk fikiran ak, emmm harap ak blh bertahan single. k la gtg bye bye :'>

No comments:

Post a Comment

Follow my twitter @OfficialAfiqs, instagram/wechat ShahrulAfiq Tq :)